Nieuwsoverzicht

De SGP in de nieuwe gemeenteraad

De fusie van Rijnwoude met Boskoop en Alphen aan den Rijn is een feit en op 2 januari jl. is de nieuwe gemeenteraad, bestaande uit 39 zetels, geïnstalleerd. Als SGP zijn we bovenal dankbaar dat we met 2 zetels in de nieuwe raad zitting mogen hebben.

Lees verder: De SGP in de nieuwe gemeenteraad

SGP-lijsttrekker toont zich dankbaar en verrast

Alphen aan den Rijn – De uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen heeft de SGP positief verrast en stemt tot dankbaarheid. Dat heeft lijsttrekker Gert-Jan Schotanus gezegd naar aanleiding van de uitslagen van de verkiezingen van afgelopen woensdag in de nieuwe gemeente Alphen aan den Rijn. 

Lees verder: SGP-lijsttrekker toont zich dankbaar en verrast

SGP-leiders in gesprek met SWA en boomkwekers

Alphen aan den Rijn – Gert-Jan Schotanus, lijsttrekker van de SGP Alphen aan den Rijn, heeft samen met Tweede Kamerlid Kees van der Staaij werkbezoeken afgelegd bij boomkwekerij Buitenhuis in Boskoop en de Sociale Werkvoorziening Alphen (SWA). “We moeten in de teelt de jeugd boeien, binden en vasthouden.”

Lees verder: SGP leiders in gesprek met SWA en boomkwekers

Lijsttrekker en Tweede Kamerlid in gesprek met SWA en boomkwekers

Alphen aan den Rijn – De laatste week voor de verkiezingen is aangebroken en de spanning in de verschillende kernen van de nieuwe gemeente Alphen aan den Rijn stijgt. Intussen is de SGP nog volop bezig met haar verkiezingstournee. Vrijdag 8 november brengt ze een bezoek aan SWA, een sociale werkvoorziening in Alphen aan den Rijn, en gaat ze in gesprek met Boskoopse boomkwekers.

Lees verder: Lijsttrekker en Tweede Kamerlid in gesprek met SWA en boomkwekers

Vroege vogels opnieuw verrast door ludieke actie SGP

Alphen aan den Rijn– Vroege treinreizigers werden afgelopen dinsdag op het NS-station van Alphen aan den Rijn verrast door een ludieke actie van de SGP. De SGP deelde daar tussen 7.00 – 9.00 uur warme koffie en thee uit. De actie vond plaats in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen. 

Lees verder: Vroege vogels opnieuw verrast door ludieke actie SGP

Gemeente moet parkeertarieven verlagen

De gemeente moet ingrijpen in de stijgende parkeertarieven in Alphen aan den Rijn. Gebeurt dit niet, dan verliest het stadshart verder aan aantrekkingskracht. Dat dringende appèl doet de SGP op de gemeente. 

Lees verder: Gemeente moet parkeertarieven verlagen

Ludieke actie SGP

Vroege treinreizigers werden afgelopen dinsdag op het NS-station van Boskoop verrast door een ludieke actie van de SGP. De SGP deelde daar tussen 7.00 – 9.00 uur warme koffie en thee uit. De actie vond plaats in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Lees verder: Vroege vogels verrast door ludieke actie SGP

Stemwijzer

De StemWijzer voor Alphen aan den Rijn is online. De StemWijzer test uw politieke voorkeur aan de hand van 30 stellingen.

Vul nu de StemWijzer in.

SGP fel tegenstander van Maximabrug

De SGP/CU fractie van Rijnwoude heeft tegen de komst van de Maximabrug gestemd. De SGP vindt een investering van 24 miljoen euro voor de brug in het huidige economisch klimaat onverantwoord. Wat de SGP betreft is de Maximabrug een kernpunt in de verkiezingen van november.

Lees verder: SGP fel tegenstander van Maximabrug