Vroege vogels verrast door ludieke actie SGP

Koffieactie SGP 41113-1.JPGAlphen aan den Rijn– Vroege treinreizigers werden afgelopen dinsdag op het NS-station van Alphen aan den Rijn verrast door een ludieke actie van de SGP. De SGP deelde daar tussen 7.00 – 9.00 uur warme koffie en thee uit. De actie vond plaats in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen.

Even voor zevenen stond een aantal enthousiaste SGP-vrijwilligers klaar om de vroege treinreizigers te verwelkomen met haar warme dranken. Iedereen die vanaf het station vertrok of daar arriveerden tussen 7.00 en 9.00 uur kreeg een herkenbare, oranje beker met inhoud aangeboden van de staatkundig gereformeerden.

“Met deze actie willen we laten zien dat we de plaatselijke politiek en de kernen een warm hart toe dragen”, licht Gert-Jan Schotanus, lijsttrekker van de SGP, desgevraagd toe. “Daarnaast vinden we het belangrijk om van de burgers te horen wat haar bezighoudt en wat ze belangrijk vindt in de plaatselijke politiek. En waar kan dat beter dan op een station waar mensen met een veelal drukke agenda toch maar in de kou staan te wachten?”

Koffieactie SGP 41113-2.JPGWarme koffie en thee waren op deze najaarsmorgen meer dan welkom. De reizigers reageerden dan ook enthousiast op deze actie van de SGP-ers. “We hebben in deze verkiezingstijd al veel langs zien komen van de verschillende partijen. Maar warme koffie op een kil station is me nog niet aangeboden”, reageert één van de reizigers. “En goed dat de SGP op deze manier in contact wil komen met de burgers.”

Eerder al verraste de SGP treinreizigers van en naar Boskoop met haar warme onthaal.