Vroege vogels verrast door ludieke actie SGP

Boskoop – Vroege treinreizigers werden afgelopen dinsdag op het NS-station van Boskoop verrast door een ludieke actie van de SGP. De SGP deelde daar tussen 7.00 – 9.00 uur warme koffie en thee uit. De actie vond plaats in het kader van de komende gemeenteraadsverkiezingen.

2013-10-29 08.26.53.jpgEven voor zevenen stond een aantal enthousiaste SGP-vrijwilligers klaar om de vroege treinreizigers te verwelkomen met haar warme dranken. Iedereen die vanaf het station vertrok of daar arriveerden tussen 7.00 en 9.00 uur kreeg een herkenbare, oranje beker met inhoud aangeboden van de staatkundig gereformeerden.

“Met deze actie willen we laten zien dat we de plaatselijke politiek en de kernen een warm hart toe dragen”, licht Gert-Jan Schotanus, lijsttrekker van de SGP, desgevraagd toe. “Daarnaast vinden we het belangrijk om van de burgers te horen wat haar bezighoudt en wat ze belangrijk vindt in de plaatselijke politiek. En waar kan dat beter dan op een station waar mensen met een veelal drukke agenda toch maar in de kou staan te wachten?”

2013-10-29 08.27.16.jpgWarme koffie en thee waren op deze stormachtige oktobermorgen meer dan welkom. De reizigers reageerden dan ook enthousiast op deze actie van de SGP-ers. “Juist op zo’n sombere ochtend, is een dergelijk ontvangst wel ‘hartverwarmend’ te noemen”, reageert één van de reizigers. “En mooi op te zien dat de SGP moeite doet om in contact te komen met de werkende en studerende burger.”